Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 350 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 250 g de carottes blanches, coupées en morceaux (2-3 cm. Voir "Variante(s)")
- 40 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel fin (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 771.5 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Velouté de topinambour
45 min
Velouté anisé à la courge et au fenouil
55 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Velouté de fenouil
50 min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Velouté de fenouil
30 Min
Velouté de céleri au stilton
35 min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40min