Velouté de fenouil à la carotte blanche

Velouté de fenouil à la carotte blanche

4.8 356 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 350 g de fenouil coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 250 g de carottes blanches coupées en morceaux (2-3 cm. Voir "Variante(s)")
  • 40 g de poireau coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 pincée de sel (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5.8 g
Kalorie 771.5 kJ / 186.8 kcal
Tuk 16.2 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 3.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...