Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 350 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 250 g de carottes blanches, coupées en morceaux (2-3 cm. Voir "Variante(s)")
- 40 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 771.5 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Velouté patate douce et orange
30min
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40min
Velouté anisé à la courge et au fenouil
55min
Velouté de fenouil
50min
Velouté de fenouil
30min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de topinambour
45min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min