Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 350 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 250 g de carottes blanches, coupées en morceaux (2-3 cm. Voir "Variante(s)")
- 40 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 771.5 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1u.
Velouté de fenouil
30 min
Velouté de fenouil
50min
Soupe de courgette et menthe
35min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Velouté anisé à la courge et au fenouil
55min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Crème de brocoli aux noisettes
1u.
Soupe de céleri-rave et haddock
45min