Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de fenouil, la partie la plus tendre du coeur et coupé en morceaux
- ½ pomme granny-smith, coupée en morceaux
- 20 g d'oignon nouveau
- 25 g de pain campagne, la mie seulement
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée d'anis vert en poudre (volitelně)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 125 g de bouillon de légumes froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 223 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Velouté de fenouil
30 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho asiatique
15 Min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Soupe de courgette et menthe
35min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min