Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 5 uova
- 200 g di farina tipo 0
- 1000 g di latte intero fresco
- 150 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Passatelli
45 min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20 min
Zuppa inglese al forno
3 Std. 25 Min
Zuppa imperiale
1u.
Pomodori ripieni di riso basmati
1u.
Pizza di pasqua dolce
3h
Fave dei Morti
55min
Castagnole ripiene
14 Std.
Castagnole
1u. 20min
Ciambelline al vino rosso
1u.
Rotolo alla frutta
1h 25min
Ciambella romagnola
1u.