Zařízení & příslušenství
Těstovinový salát s fetou a olivami
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
6 porcí
Suroviny
-
1500 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu
-
250 gramů těstovinové rýže
-
50 gramů černých oliv, bez pecek
-
100 gramů červené papriky na kousky
-
100 gramů salátové okurky na kousky
-
200 gramů sýru feta na kostky
-
1 stroužek česneku
-
1 čajovou lžičku sušené bazalky10 gramů čerstvé bazalky
-
30 gramů cibule napůl
-
40 gramů olivového oleje
-
20 gramů balzamikového octa bílého
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
1397 kJ /
334 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Těstovinový salát Caprese
25min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1h 40min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1h 30min
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1h 40min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Gnocchi trikolóra
25min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1h
Čočkové stew s pancettou
1h
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Středomořský bramborový salát
1h 10min