Zařízení & příslušenství
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
Celerové řízky
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky
-
80 gramů toastového chleba na kousky
-
500 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli plus extra navíc
-
700 gramů brambora na kousky
-
800 gramů celeru na plátky (1,5 cm)
-
2 špetky pepře, černého, mletého
-
50 gramů hladké mouky
-
2 vejce rozšlehané
-
oleje na smažení
Jogurtový dip
-
4 polévkové lžíce směsi bylinek, čerstvých např. petržel, pažitka, kopr (dle chuti)
-
300 gramů bílého jogurtu smetanového
-
2 špetky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
¼ čajové lžičky kari
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
2208 kJ /
527 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
11.5 g
Sacharidy
49 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veget! Pohoda bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min.
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1hod. 20min.
Celerové ragú s mandlemi
45min.
Plněný lilek po orientálsku
1hod. 20min.
Květákovo-špenátové lasagne
1hod. 45min.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Květáková pizza
30min.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Cizrnové kuličky s dýní
25min.
Gratinovaný květák
55min.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.