Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem

Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem

4.5 31 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

Celerové řízky
  • sýru parmazánu na kousky
    50 gramů
  • toastového chleba na kousky
    80 gramů
  • vody
    500 gramů
  • soli plus extra navíc
    ½ čajové lžičky
  • brambora na kousky
    700 gramů
  • celeru na plátky (1,5 cm)
    800 gramů
  • pepře, černého, mletého
    2 špetky
  • hladké mouky
    50 gramů
  • vejce rozšlehané
    2
  • oleje na smažení
Jogurtový dip
  • směsi bylinek, čerstvých např. petržel, pažitka, kopr (dle chuti)
    4 polévkové lžíce
  • bílého jogurtu smetanového
    300 gramů
  • soli
    2 špetky
  • pepře, černého, mletého
    1 špetka
  • kari
    ¼ čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 527 kcal / 2208 kJ
Protein 16 g
Tuk 29 g
Sacharidy 49 g
Vláknina 11.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...