
Zařízení & příslušenství
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
Příprava 35min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
Celerové řízky
-
sýru parmazánu na kousky50 gramů
-
toastového chleba na kousky80 gramů
-
vody500 gramů
-
soli plus extra navíc½ čajové lžičky
-
brambora na kousky700 gramů
-
celeru na plátky (1,5 cm)800 gramů
-
pepře, černého, mletého2 špetky
-
hladké mouky50 gramů
-
vejce rozšlehané2
-
oleje na smažení
Jogurtový dip
-
směsi bylinek, čerstvých např. petržel, pažitka, kopr (dle chuti)4 polévkové lžíce
-
bílého jogurtu smetanového300 gramů
-
soli2 špetky
-
pepře, černého, mletého1 špetka
-
kari¼ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
527 kcal /
2208 kJ
Protein
16 g
Tuk
29 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
11.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Veget! Pohoda bez masa
10 recept
Česká republika
Česká republika