Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 gramů červené řepy, čerstvé, na kousky
- 500 gramů jablek, na čtvrtky
- 50 gramů balzamikového octa
- 80 gramů oleje
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 100 gramů vlašských ořechů, loupaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolicový salát s goji
10min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15 min
Podzimní celerový salát
15min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Jablkovo - mrkvový salát
10min
Jablkovo - mrkvový salát
10min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min
Ořechovo-datlové hrudky
45 min
Listový salát s jablky a čedarem
25 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min
Ruský salát z červené řepy
1h 10 min