Salát z červené řepy s jablky a ořechy
TM5 TM6

Salát z červené řepy s jablky a ořechy

4.6 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 800 gramů červené řepy, čerstvé, na kousky
  • 500 gramů jablek, na čtvrtky
  • 50 gramů balzamikového octa
  • 80 gramů oleje
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 100 gramů vlašských ořechů, loupaných

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1015 kJ / 243 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
16 g
Tuk
18 g
Vláknina
4.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty