
Zařízení & příslušenství
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
Příprava 10min
Celkový 10min
8 porcí
Suroviny
-
červené řepy čerstvé, na kousky800 gramů
-
jablek na čtvrtky500 gramů
-
balzamikového octa50 gramů
-
oleje80 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
pepře černého, mletého½ čajové lžičky
-
vlašských ořechů, loupaných100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
243 kcal /
1015 kJ
Protein
4 g
Tuk
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saláty
10 recept
Česká republika
Česká republika