Zařízení & příslušenství
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 porcí
Suroviny
-
800 gramů červené řepy čerstvé, na kousky
-
500 gramů jablek na čtvrtky
-
50 gramů balzamikového octa
-
80 gramů oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
100 gramů vlašských ořechů, loupaných, na půlky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4 g
Kalorie
1015 kJ /
243 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Podzimní celerový salát
15min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Dip z červené řepy
15min.
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min.
Podzimní dýňový salát
10min.
Salát z červené řepy
10min.
Falešná humrová pomazánka
15min.
Zelný salát s křenem
10min.
Brokolicový salát
10min.
Pomazánka z červené řepy
5min.