Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
nebo 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (volitelně)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Minestrone
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Ratatouille
40 Min
Ratatouille
40 Min
Eggplant Sauté
30 min
Paella with kidney beans
55 min
Cream of chard soup
35min
Cabbage soup
50min
Lentil loaf
1h 55min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Zucchini soup
25 min