Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
TM6 TM5 TM31

Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

4.2 ( 27 hodnocení )

Suroviny

  • 20 g Parmesan cheese
  • 30 g celery stalks cut into pieces
  • 50 g onion cut into pieces
  • 30 g carrot peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 2 leaves fresh sage washed and dried
    nebo 1 tsp dried sage leaves
  • 30 g extra virgin olive oil plus extra for serving
  • 250 g pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)
  • 250 g cauliflower in florets
  • 250 g romanesco cauliflower in florets
  • 1000 g water
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 100 g dried soup pasta e.g. risoni pasta
  • 1 pinch fine salt (volitelně)
  • 1 tbsp fresh parsley chopped

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
153 kcal / 639 kJ
Protein
5.6 g
Tuk
6.6 g
Sacharidy
17.7 g
Vláknina
4.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty