Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
nebo 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (volitelně)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentil and spinach soup
50 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Wok-style curried vegetables
35 Min
Lentil loaf
1h 55min
Vegetable tortilla with chorizo
50 Min
Cucumber Soup
25 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Cabbage soup
50 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min