Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

4.2 32 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portion

Suroviny

  • Parmesan cheese
    20 g
  • celery stalks cut into pieces
    30 g
  • onion cut into pieces
    50 g
  • carrot peeled and cut into pieces (2 cm)
    30 g
  • fresh sage washed and dried
    2 leaves
    1 tsp dried sage leaves
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    30 g
  • pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)
    250 g
  • cauliflower in florets
    250 g
  • romanesco cauliflower in florets
    250 g
  • water
    1000 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tbsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • dried soup pasta e.g. risoni pasta
    100 g
  • fine salt (volitelně)
    1 pinch
  • fresh parsley chopped
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5.6 g
Kalorie 639 kJ / 153 kcal
Tuk 6.6 g
Vláknina 4.5 g
Sacharidy 17.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...