Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla dorata
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porro a rondelle
- 200 g di zucchine a pezzi (1 cm)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 350 g di riso rosso (cottura 35-40 minuti)
- 850 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaini rasi di erba cipollina fresca tritata
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di radice fresca di zenzero, grattugiata fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min
Tofu al cartoccio con verdure
40 min
Quinoa alla caprese
30 min
Zuppa di quinoa
35 min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 min
Insalata di riso rosso e mele
50 min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35 min.
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min
Risotto finocchi e zafferano
30 min