Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla dorata
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porro a rondelle
- 200 g di zucchine a pezzi (1 cm)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 350 g di riso rosso (cottura 35-40 minuti)
- 850 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaini rasi di erba cipollina fresca tritata
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di radice fresca di zenzero, grattugiata fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orzotto con ceci e verdure
30 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 min
Risotto finocchi e zafferano
30 min
Zuppa di quinoa
35min
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1 godz. 15 min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 min
Insalata rossa
35min
Riso integrale con bietole
1 godz. 15 min
Orzotto al radicchio rosso
40 min