Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Astice in bella vista
1h 15min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 Std. 25 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Capesante ai funghi porcini
1h 20 phút
Zuppa del pescatore
50 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h