Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 dk
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Entrecote di manzo teriaki
2h 35min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Salmone teriyaki
50 dk
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3h 40min