
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 174 kcal / 728 kJ
- Protein
- 25.6 g
- Tuk
- 7.5 g
- Sacharidy
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1hod. 25min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2hod.
Astice in bella vista
1hod. 15min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Filetto di maiale e fragole
1hod. 25min
Polpo al vino rosso
1hod.
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Crêpes con capesante e porri
Žádné hodnocení
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Coda di rospo croccante su purea nera
1hod. 50min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min