Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte, halbiert
- 500 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, säuerlich (z.B. Boskop), in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 40 g Butter, in Stücken
- 150 g trockener Weißwein
- 450 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 200 g Maronen, gegart, geschält, vakuumiert, halbiert
- 20 g Zitronensaft
- Kürbiskernöl zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1027 kJ / 245 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe
40min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 Min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35 Min
Gurken-Melonen-Suppe
40min
Maronencremesuppe
1h 30 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Möhren-Kürbissuppe mit Parmesanchips
45 Min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Apfel-Karotten-Suppe schnell gemacht
20 min.
Kürbissuppe mit Kokosmilch
35 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 Min