Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
TM6 TM5

Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

4.6 (79 hodnocení)

Suroviny

  • 1 garlic clove
  • 60 g shallots, halved
  • 15 g olive oil
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 1000 g boiling water
  • 220 g dried Puy lentils, rinsed
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
  • 1 lemon, thinly sliced
  • 16 baby plum tomatoes, halved
  • 2 Tbsp balsamic vinegar
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2085 kJ / 499 kcal
Protein
40 g
Sacharidy
28 g
Tuk
23 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
580 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty