Zařízení & příslušenství
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
shallots halved60 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
baby plum tomatoes halved16
-
lemon thinly sliced1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
580 mg
Protein
40 g
Kalorie
2085 kJ /
499 kcal
Tuk
23 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meals in Minutes
30 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 h
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 h 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min