Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 60 g shallots, halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils, rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon, thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes, halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 580 mg
Alternativní recepty
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Cod with citrus butter
50min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min