
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 60 g shallots halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 499 kcal / 2085 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 28 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 580 mg
Alternativní recepty
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Cod with citrus butter
50min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1hod.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min