
Zařízení & příslušenství
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Příprava 20min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
shallots halved60 g
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
lemon thinly sliced1
-
baby plum tomatoes halved16
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
499 kcal /
2085 kJ
Protein
40 g
Tuk
23 g
Sacharidy
28 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
580 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meals in Minutes
30 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko