Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

4.5 80 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

  • garlic clove
    1
  • shallots halved
    60 g
  • olive oil
    15 g
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • boiling water
    1000 g
  • dried Puy lentils rinsed
    220 g
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
    4
  • lemon thinly sliced
    1
  • baby plum tomatoes halved
    16
  • balsamic vinegar
    2 Tbsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 499 kcal / 2085 kJ
Protein 40 g
Tuk 23 g
Sacharidy 28 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 580 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...