Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

4.6 83 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • shallots halved
    60 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    15 g
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • boiling water
    1000 g
  • dried Puy lentils rinsed
    220 g
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
    4
  • baby plum tomatoes halved
    16
  • lemon thinly sliced
    1
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • balsamic vinegar
    2 Tbsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    1 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 580 mg
Protein 40 g
Kalorie 2085 kJ / 499 kcal
Tuk 23 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...