Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 60 g shallots, halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils, rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon, thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes, halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 580 mg
Alternativní recepty
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 dk
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30 dk
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 dk
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 dk
Miso Cod with Broccoli Rice
25 dk