Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cod fillets (approx. 700-800 g)
- 1 tsp harissa sauce (see tip)
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 200 g red peppers, quartered
- 250 g yellow peppers, quartered
- 200 g green peppers, quartered
- 250 g couscous
- 290 g water
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g liquid fish stock
- 200 g red peppers, cut in large pieces
- ¼ tsp brown sugar
- 4 Tbsp fresh coriander leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2054 kJ / 492 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 13 g
Alternativní recepty
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Tortilla with Spanish Salsa
1 Std. 10 Min
Cod with citrus butter
50min
Pasta alla Norma
50min
Aubergine and Tomato Pasta
45min