
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chile morita, sin rabo
- 45 g de cebolla
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de zarzamoras
- 350 g de higos, cortados en cuartos
- 100 g de agua
- ½ cdita de sal fina
- 1 cda de azúcar
- 1 cda de vinagre de manzana
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2226 kJ / 530 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 113 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa picante de cacahuate
15min
Chamoy
20min
Adobo al pastor
10min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1hod. 10min
Nieve de pepino y limón
10min
Tacos de flor de Jamaica
1hod.
Enmoladas rellenas de plátano macho
30min
Salsa borracha
15min
Nieve de pepino
10min
Salsa de xoconostle y morita asado
20min
Salsa martajada
50min
Salsa tampico
10min