Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Champignons, in Scheiben (1 cm)
- 600 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Lachsfilet, TK, aufgetaut
- 250 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Würzen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1497 kJ / 358 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Fisch-Pasta
40min
Ucha - Fischsuppe
50min
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45min
Fisch-Minestrone
50min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Fisch-Schaschlik
35 menit
Seafood-Eintopf
50min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 menit
Mallorquinische Fischsuppe
35 menit
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40min