
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelè al lampone
- 170 g di lamponi in purea
- 4 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 13 g di destrosio
Crema cheese cake a freddo
- 7 g di gelatina in polvere
- 35 g di acqua
- 110 g di ricotta
- 55 g di yogurt greco
- 110 g di formaggio fresco spalmabile
- 70 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale
- 350 g di panna montata
Cremoso al lampone
- 100 g di latte
- 3 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 7 g di amido di mais (maizena)
- 7 g di amido di riso
- 35 g di albumi
- 10 g di miele di acacia
- 20 g di burro
- 230 g di lamponi in purea
Composizione
- 200 g di pasta frolla (vedere consigli)
- 100 g di gelatina neutra
- 50 g di lamponi freschi
- 100 g di cioccolato bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 441.3 kcal / 1846.4 kJ
- Protein
- 15.7 g
- Tuk
- 22.4 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 12.9 g
- Sodík
- 181.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaron al cioccolato
24hod.
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25hod. 20min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1hod. 10min
Yogurt liquido al caffé
10hod. 50min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3hod. 30min
Éclaires al cioccolato
4hod. 50min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3hod. 30min
Lemon meringue pie
3hod.
Salsa al caramello
35min
Cannoli al nocciolato
20min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min