Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelè al lampone
- 170 g di lamponi in purea
- 4 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 13 g di destrosio
Crema cheese cake a freddo
- 7 g di gelatina in polvere
- 35 g di acqua
- 110 g di ricotta
- 55 g di yogurt greco
- 110 g di formaggio fresco spalmabile
- 70 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale
- 350 g di panna montata
Cremoso al lampone
- 100 g di latte
- 3 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 7 g di amido di mais (maizena)
- 7 g di amido di riso
- 35 g di albumi
- 10 g di miele di acacia
- 20 g di burro
- 230 g di lamponi in purea
Composizione
- 200 g di pasta frolla (vedere consigli)
- 100 g di gelatina neutra
- 50 g di lamponi freschi
- 100 g di cioccolato bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1846.4 kJ / 441.3 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 181.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sacher Torte
2 godz. 30 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30 min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 godz. 25 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta pacchetto regalo
4h 30min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Žádné hodnocení
Macaron al cioccolato
24 Std.
Crostata meringata all'arancia
30 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Cioccolata calda alla vaniglia
15 min