Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelè al lampone
- 170 g di lamponi in purea
- 4 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 13 g di destrosio
Crema cheese cake a freddo
- 7 g di gelatina in polvere
- 35 g di acqua
- 110 g di ricotta
- 55 g di yogurt greco
- 110 g di formaggio fresco spalmabile
- 70 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale
- 350 g di panna montata
Cremoso al lampone
- 100 g di latte
- 3 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 7 g di amido di mais (maizena)
- 7 g di amido di riso
- 35 g di albumi
- 10 g di miele di acacia
- 20 g di burro
- 230 g di lamponi in purea
Composizione
- 200 g di pasta frolla come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 100 g di gelatina neutra
- 50 g di lamponi freschi
- 100 g di cioccolato bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 Std.
Crema pasticcera
15min
Éclair con caramello al burro salato
19h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 Std. 50 Min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Cheesecake delle feste
4j 30 menit
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4j 30 menit
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.