Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de câpres en saumure, égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 406.8 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce bordelaise
45min
Baba aux agrumes
8 godz. 45 min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Sauce cocktail
10min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Pâté périgourdin
48 Std.
Sauce orange-citron
30min
Saumon sauce gribiche
35min
Sauce rouille
10min
Sauce tomate épicée
25min
Sauce tartare
10min
Sauce gribiche
15min