Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di nocciole sgusciate e tostate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 30 g di scalogno a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di peperone giallo o arancione a tocchetti (2 cm)
- 5 g di curcuma in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale fatto in casa (senza glutine)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale (senza glutine) - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta di riso corta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 73.6 g
- Tuk
- 13.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Casarecce risottate al limone
30 Min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Penne risottate con verdure
35min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 Min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30 Min