Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di melanzane a tocchetti (2-3 cm) (vedere consigli)
- 20 g di cipolla a fette
- 50 g di acqua + q.b.
- 25 g di pane raffermo a tocchetti
- 100 g di tranci di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 15 capperi
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 fette di carpaccio di pesce spada
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Involtini di spigola
40min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Salmone con zucchine in crosta
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Calamari ripieni
1h 30min