Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 4 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche, spurgate
- 500 g di filetti di merluzzo
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min
Polpetti all'inferno
40 min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Manzo alla borgognona
1 Std. 35 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min