Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 4 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche, spurgate
- 500 g di filetti di merluzzo
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada al salmoriglio
5min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1h 20min
Zuppa del pescatore
50min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15min
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Salmone al coriandolo
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min