Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marokkanisches Brot
- 300 g Wasser
- 15 g frische Germ
- 350 g Weizenmehl, universal
- 150 g Weichweizengrieß
- 2 TL Salz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen (volitelně)
Würzige Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 300 g Faschiertes (vom Rind)
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Olivenöl, für die Hände
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Fatayer mit Käse Minze
1 Std. 5 Min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Schokoladenkeks-Torte mit Erdnussbutterfüllung
1h 15min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min
Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot
1 Std. 35 Min
Süße Briouats
35min
Libanesisches Fladenbrot
3 godz. 20 min
Sfenj - marokkanische Donuts
2h 45min
Hühnchen Pastilla
1 Std. 25 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.