Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marokkanisches Brot
- 300 g Wasser
- 15 g frische Germ
- 350 g Weizenmehl, universal
- 150 g Weichweizengrieß
- 2 TL Salz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen (volitelně)
Würzige Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 300 g Faschiertes (vom Rind)
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- Olivenöl, für die Hände
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Würziges Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
1h
Hotteok (Süßer gefüllter Pfannkuchen)
1h 30min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Carimañolas - Gebackene Maniok mit Faschiertem und Käse
2 Std.
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 godz. 35 min
Empanadas mit Huhn
1 Std. 45 Min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3u. 40min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 Std.