Kompatibilní verze
Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Dill, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 350 g Basmati-Reis
- 400 g grüne Babylimabohnen, TK
- 1 TL Safranfäden
- 30 g Öl
- 200 g Feta, zerbröselt
- 50 g Granatapfelkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1656 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Auberginen-Dip
50 min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Tabouleh
15min
Auberginencreme "Orient"
2 Std.
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min
Kartoffelsalat Ägäis
50 min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 godz. 20 min
Orientalischer Kartoffelsalat
2 Std.
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Koftas in Tahin-Sauce
50 min