Kompatibilní verze
Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Dill, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 350 g Basmati-Reis
- 400 g grüne Babylimabohnen, TK
- 1 TL Safranfäden
- 30 g Öl
- 200 g Feta, zerbröselt
- 50 g Granatapfelkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1656 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koftas in Tahin-Sauce
50 Min
Sambhar
1h 10min
Gewürzreis
30 Min
Bolivianischer Reis-Pilaf
1 Std.
Earl Grey Kulfi
8 godz. 35 min
Linsen und Reis mit frittierten Zwiebeln (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Biryani-Reis
45 Min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40 Min
Klassische Samosas
1 Std. 30 Min
Orientalischer Kartoffelsalat
2 Std.
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Gemüse Biryani
50 Min