Kompatibilní verze
Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Dill, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 350 g Basmati-Reis
- 400 g grüne Babylimabohnen, TK
- 1 TL Safranfäden
- 30 g Öl
- 200 g Feta, zerbröselt
- 50 g Granatapfelkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1656 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 10 Min
Kashmiri Reis
30min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Pilaw-Reis
40min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min
Gemüse Biryani
50min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Muhallabieh
3h 20min
Möhren-Halwa
40min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1h 15min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min