Zařízení & příslušenství
Vegetable fideuá
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
garlic cloves1 - 2
-
onion cut into quarters120 - 150 g
-
chilli, dried without stalk and seeds1
-
green pepper cut into small pieces100 g
-
red pepper cut into small pieces100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
green asparagus without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces250 g
-
button mushroom, fresh, sliced150 g
-
ripe tomatoes cut into small pieces150 g
-
saffron threads1 pinch
-
food colouring yellow (see tip)½ tsp
-
water800 g
-
1 - 2 tsp saltstock cubes (each for 0.5 l)2
-
fideua noodles350 g
-
green peas, frozen50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10.3 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
5.8 g
Sacharidy
48.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Coconut Cake
50 min
Courgette Omelette
40 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
45 min
Rich Citrus Smoothie
5 min
Eggplant with burghul
55 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Classic gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min