Kompatibilní verze
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 12.4 g
Alternativní recepty
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Rice salad
1 Std.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Lentil and mint salad
3h 55min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Israeli couscous salad
1 Std.