Kompatibilní verze
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 12.4 g
Alternativní recepty
Colourful quinoa salad
40min
Tempeh bolognaise
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Mushroom quinotto
30 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Israeli couscous salad
1 godz.
Risoni salad with artichoke and feta
25min