Kompatibilní verze
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 12.4 g
Alternativní recepty
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45 min
Quinoa tabouli
12h 40 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min