Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori maturi in quarti
- 20 g di burro
- 100 g di formaggio di pecora a pezzi
- 50 g di panna acida (30% di grassi)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 777 kJ / 185 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Burro alle acciughe
4h 20min
Caldo poblano
35min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Flødeboller alla vaniglia e caramello (senza lattosio)
Žádné hodnocení
Punch al cocco
50min
Playa del sol
10min
Cioccolata allo zenzero
30min
Salsa al prezzemolo
20min
Pappardelle ripiene di piselli
2 godz. 25 min
Salsa olandese (TM6)
15min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min