Salsa al formaggio di pecora

Salsa al formaggio di pecora

4.5 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di pomodori maturi in quarti
  • 20 g di burro
  • 100 g di formaggio di pecora a pezzi
  • 50 g di panna acida (30% di grassi)
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 2 rametti di basilico fresco le foglie lavate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6 g
Kalorie 777 kJ / 185 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...