Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1000 g di carne di coniglio in pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Coniglio con patate e peperoni
1h
Coniglio ai carciofi
1h 25 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Coniglio alla ligure
3h 20 min