Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle dorate in quarti
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di costine di maiale (8 pezzi circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 130 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 37.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale alle verze
1 godz. 20 min
Pollo alla cacciatora
50min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 godz. 20 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 godz.
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min