Zařízení & příslušenství
Pork vindaloo
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Spice paste
-
boiling water250 g
-
dried red chillies (Kashmiri or long red chillies)1 - 3
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
whole cloves6
-
cinnamon quill piece2 ½ cm
-
cardamom pods (green)4
-
star anise¼
-
black peppercorns1 tsp
-
poppy seeds (white)2 ½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine vinegar65 g
-
tamarind paste (see Tips)30 g
Pork
-
boneless pork leg roast cut into cubes (2.5 cm - see Tips)800 g
-
olive oil50 g
-
brown onions (approx. 380 g), cut into quarters3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves (optional)1 - 2
-
salt to taste1 tsp
-
dark brown sugar1 tsp
-
ghee (see Tips)30 g
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
fresh curry leaves15 - 20
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
754.3 mg
Protein
43.4 g
Kalorie
3051.8 kJ /
726.5 kcal
Tuk
55.3 g
Vláknina
7.5 g
Nasycený tuk
18.7 g
Sacharidy
11.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb saag
1hod. 30min.
Lamb korma
4hod.
Madras curry powder
15min.
Chicken korma
45min.
Chicken tikka masala
1hod. 10min.
Chicken 65 and green chutney
1hod. 5min.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1hod. 40min.
Coconut lamb curry
2hod.
Beef madras
1hod. 30min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.
Rogan josh
1hod. 35min.
Bhuna gosht
1hod. 20min.