Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 20.6 g
- Sodík
- 481.1 mg
Alternativní recepty
Shepherd's pie
55min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1h 30min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Hunters' stew
1h
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Pork and apple cider stew
1h 40min