Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 20.6 g
- Sodík
- 481.1 mg
Alternativní recepty
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Potato bake
1 godz. 35 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chicken à la king
40 Min