Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettone
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate
- 20 g di pane raffermo a pezzi
- 500 g di carne trita mista
- 2 uova
- 70 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di prosciutto cotto a fette
- 4 fettine di formaggio fuso
Salsa ai peperoni
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 50 g di acqua
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 23.2 g
Alternativní recepty
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1 Std.
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1 Std. 15 Min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min
Polpettone allo speck con pere
1 Std.
Polpettone in salsa di cipolle
1 Std.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min