Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Cime di rapa stufate
55 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di verza
35 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Carciofi stufati
30 min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10 min
Cardi gratinati
40 min
Melanzane trifolate
40 min