Salsa di peperoni in conserva

Salsa di peperoni in conserva

4.6 77 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
3 porzioni

Suroviny

  • 600 g di peperoni puliti e a pezzi (3 cm)
  • 2 cipolle medie a pezzi
  • 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
  • 10 g di sale
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di acqua
  • 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 5.1 g
Kalorie 1046 kJ / 250 kcal
Tuk 18.4 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...