Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di peperoni, puliti e a pezzi (3 cm)
- 2 cipolle medie a pezzi
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 18.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di melanzane
10min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Patè di peperoncini
30 dk
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Pesto di rucola
10min
Salsa peperoni rossi e mele
35 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1sa 30 dk
Conserva di datterini e verdure
7h
Pesto di pomodori secchi
10min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min