Gamberoni al Varoma con emulsione

Gamberoni al Varoma con emulsione

4.7 252 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva
    100 g
  • di acqua
    500 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 - 3 rametti
  • di sale
    10 g
  • limone il succo spremuto fresco
    ½
  • di vino bianco
    100 g
  • di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 318 kcal / 1330 kJ
Protein 29.7 g
Tuk 26.1 g
Sacharidy 0.1 g
Vláknina 0.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...