
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- ½ limone il succo spremuto fresco
- 100 g di vino bianco
- 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 318 kcal / 1330 kJ
- Protein
- 29.7 g
- Tuk
- 26.1 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Orata al sale
40 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Pepata di cozze
55 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Insalata di calamari
55 Min