
Zařízení & příslušenství
Gamberoni al Varoma con emulsione
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porzioni
Suroviny
-
di olio extravergine di oliva100 g
-
di acqua500 g
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate2 - 3 rametti
-
di sale10 g
-
limone il succo spremuto fresco½
-
di vino bianco100 g
-
di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti500 g
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
318 kcal /
1330 kJ
Protein
29.7 g
Tuk
26.1 g
Sacharidy
0.1 g
Vláknina
0.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Profumo di mare
5 recept
Itálie
Itálie