Gamberoni al Varoma con emulsione

Gamberoni al Varoma con emulsione

4.7 265 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di sale
  • ½ limone il succo spremuto fresco
  • 100 g di vino bianco
  • 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 29.7 g
Kalorie 1330 kJ / 318 kcal
Tuk 26.1 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 0.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...