Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di zucca a tocchetti
- 50 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 500 g di latte
- 40 g di burro
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 250 g di scamorza a tocchetti
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2155.5 kJ / 514.8 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 48.9 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 499.5 mg
Alternativní recepty
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Lasagne al radicchio
2u.
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 min
Tagliolini alla zucca
1u. 20min
Paccheri zucca e salsiccia
30min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30 min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30min
Lasagnetta con zucca e funghi
1h 15min
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40min