Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 18.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1j
Sugo allo sgombro
45 Min
Sugo all'ortolana
1 godz. 5 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo all'amatriciana
50 menit
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2j 5 menit
Sugo di cozze e vongole
1j 20 menit
Sugo classico
55 Min
Sugo al basilico
1h 10 min
Sugo alla puttanesca
45 Min