Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di vino bianco
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 4 foglie di basilico fresco, intere e lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 18.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Sugo al tonno
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Maltagliati di farina di mais al ragù
2j 10 menit
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo al basilico
1ωρ. 10 λεπτ.
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo classico
55min
Ragù di carne mista
1h 30min
Ragù di salsiccia
1h 15min