Risotto viola al radicchio e scamorza

Risotto viola al radicchio e scamorza

4.5 278 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di scamorza affumicata a pezzi (2-3 cm)
    120 g
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di scalogno a metà
    30 g
  • radicchio rosso a listarelle sottili
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
    320 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di acqua
    800 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di burro freddo a pezzi
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 554 kcal / 2318 kJ
Protein 18.5 g
Tuk 26 g
Sacharidy 65.7 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...