Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di scamorza affumicata a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di scalogno a metà
- 150 g di radicchio rosso a listarelle sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 30 g di burro freddo a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto asparagi e fragole
35 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min