Risotto viola al radicchio e scamorza

Risotto viola al radicchio e scamorza

4.5 293 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 120 g di scamorza affumicata a pezzi (2-3 cm)
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 30 g di scalogno a metà
  • 150 g radicchio rosso a listarelle sottili
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 100 g di vino rosso
  • 800 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro freddo a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 18.5 g
Kalorie 2318 kJ / 554 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 65.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...