Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 800 g di cavolo verza a listarelle (0.5-1 cm, peso netto)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 693.1 kJ / 165.7 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 622.9 mg
Alternativní recepty
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di cavolo nero
20min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Cavolo rosso stufato
45min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Carciofi stufati
30 Min
Melanzane trifolate
40min
Catalogna con olive e capperi
50min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min