Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 800 g di cavolo verza a listarelle (0.5-1 cm, peso netto)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 693.1 kJ / 165.7 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 622.9 mg
Alternativní recepty
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Contorno di cavolo nero
20min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Carciofi stufati
30min
Radicchio in saor
3h 45min
Melanzane trifolate
40min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Cavolo rosso stufato
45min