Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody, plus podle potřeby
- 250 gramů brambor, oloupaných, na kousky (1-2 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů sušených rajčat, v oleji, okapaných, nakrájených na kousky (1-2 cm)
- 300 gramů filetů z tresky, na kousky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého, podle chuti
- strouhanka
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vydatný bramborový salát
2 Std.
Pomerančovo-brusinkové muffiny
30 Min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 Min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Mandarinkový dort s přelivem
45 Min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 Min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 Min
Bramborový salát s lososem a avokádem
1 Std. 10 Min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 Std. 30 Min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1 Std. 10 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1 Std. 10 Min