Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody, plus podle potřeby
- 250 gramů brambor, oloupaných, na kousky (1-2 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů sušených rajčat, v oleji, okapaných, nakrájených na kousky (1-2 cm)
- 300 gramů filetů z tresky, na kousky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého, podle chuti
- strouhanka
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Musaka
1 godz. 55 min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Kubánské picadillo
50min
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1h
Rybí karbanátky s quinoou
1j 15 menit
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 godz. 20 min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 dk
Čokoládovo-višňový trhanec z plechu
30 dk
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Thajská tomyum zoodle polévka
45 dk
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 dk