Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi

Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi

3.0 3 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
8 porcí

Suroviny

  • máslo na vymazání formy
  • hladká mouka na vysypání formy
  • 60 gramů loupaných mandlí
  • 300 gramů hrušek zralých, na kousky, plus extra pro servírování
  • 4 vejce
  • 80 gramů medu
  • 60 gramů hnědého cukru
  • 5 gramů portského vína
  • 80 gramů kukuřičného škrobu
  • 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
  • 1000 gramů vody

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Sodík 85.8 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 806.9 kJ / 192.9 kcal
Tuk 6.4 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 30.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...