Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů tresky
- 10 gramů oleje, plus extra na potření
- 1 čajová lžička soli, plus extra navíc
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 1 citrón
- 50 gramů cibule, na půl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů másla
- 500 gramů vody
- 1 bobkový list, sušený
- 250 gramů krupek
- 200 gramů červené řepy, vařené, na kostky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 668 kJ / 160 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátová omáčka se smetanou
25 min
Restované proužky krůtího masa
15min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Kuřecí frikasé s chřestem
1h
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45 min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1h
Růžové fusilli
30 min
Špenátové řízky z trouby
40 min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5 min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55 min