Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 250 gramů krůtího masa, na kousky (2-3 cm)
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 2 vejce
- 15 gramů strouhanky, plus podle potřeby na obalení
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- 10 - 20 gramů extra panenského olivového oleje, podle potřeby
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min
Koláč s dýní a mletým masem
1 Std. 45 Min
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1h 15min
Rybí karbanátky s quinoou
1h 15min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 min
Tuňákové kuličky s ricottou
20 Min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Krůtí špíz s rýží, zeleninovou omáčkou a kešu oříšky
2h 45 min