Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů sójového masa, kostky
- 1000 gramů vody
- 2 zeleninové bujóny
- 400 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 80 gramů řepkového oleje
- 80 gramů rajčatového protlaku
- 1 polévková lžíce červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 1 čajová lžička citrónové kůry
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 čajová lžička kmínu drceného
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 čajová lžička soli, plus na dochucení
- 4 špetky černého pepře, čerstvě umletého, plus na dochucení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 976 kJ / 233 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cizrnové karbanátky
11 Std. 10 Min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 Std. 10 Min
Fazole po bretaňsku
35 Min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1 Std. 10 Min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 godz. 50 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1h 25min
Šnečci s kysaným zelím
1h 45min
Quiche s kysaným zelím
1h 30min
Bramborový guláš
1 Std. 10 Min
Klasický maďarský guláš
1h 45min