Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pepitas de calabaza
- 60 g de cacahuates tostados sin sal
- 80 g de lechuga romana, en trozos
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 1 cebolla cambray, sólo el tallo
- 20 g de hojas de cilantro, frescas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 1 chile serrano, sin tallo
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas sal
- 400 g de tomate verde, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 20 g de aceite vegetal
- 280 g de agua
- 500 g de setas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 744.8 kJ / 178 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 607.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min
Tinga de col
35min
Mole vegano
40 min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Tortitas de pescado estilo tai
45 min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 Std. 10 Min
Tinga de setas
25min
Pozole de setas
1h
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2h 30min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Taquitos vietnamitas
30 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min