
Kompatibilní verze
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 fili di erba cipollina fresca tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio senza anima (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 777 kcal / 3250 kJ
- Protein
- 38.7 g
- Tuk
- 68.1 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
45min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Flan al salmone affumicato
45min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20min
Insalata con primo sale e noci
20min
Quiche ai pomodorini
1hod.
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Pere, formaggio e miele
15min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Involtini di prosciutto
35min
Torta salata al tonno e ciliegini
1hod. 30min