Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3250 kJ / 777 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 68.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min
Uova alla greca
40 λεπτ.
Insalata di pollo in vasetto con verdure
45min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 Min
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Pere, formaggio e miele
15min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Palline al prosciutto
1h 30min
Quiche ai pomodorini
1h