Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3250 kJ / 777 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 68.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Indivia belga gratinata
1u. 20min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Palline al prosciutto
1h 30 min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Involtini di salmone e melanzane
1u.
Uova alla greca
40min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Rotolini di tacchino
1u.
Uova ripiene
40min