
Zařízení & příslušenství
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
Příprava 20min
Celkový 30min
2 porzioni
Suroviny
-
fili di erba cipollina fresca tritati10
-
di caprino300 g
-
di olio extravergine di oliva90 g
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
-
di rucola lavata130 g
-
di bresaola12 fette
-
spicchio di aglio (volitelně) senza anima½
-
di sale1 pizzico
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
777 kcal /
3250 kJ
Protein
38.7 g
Tuk
68.1 g
Sacharidy
2.6 g
Vláknina
0.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Secondi "low cost"
10 recept
Itálie
Itálie