Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3250 kJ / 777 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 68.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 godz. 10 min
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Barchette agli asparagi e salmone
50 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bruschette saporite
40 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Spiedini di frittata alle erbe
1h
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min