Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 50 g di pinoli
- 100 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
Merluzzo
- 700 g di acqua
- 4 filetti di merluzzo (200 g circa ciascuno)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 - 200 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- 3 carote, pelate e a julienne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2950 kJ / 705 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Tartare al salmone
1h
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Salmone nanbanzuke
1h
Filetto di orata con peperoni
25min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min