Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min
Verdure saporite
40min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1 Std. 20 Min
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min