Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Insalata di mele e formaggio
10 Min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Salsa ai porri caramellati
30 Min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min