Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di bulgur
- 30 g di mandorle a lamelle
- 10 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di erba cipollina fresca a pezzi
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 50 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3426 kJ / 819 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 46.7 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Insalata con quinoa, pollo e avocado
45 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Bulgur ai calamaretti
50min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20min
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1 godz.
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45 min
Quinoa con code di gambero
30 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min