Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di farina integrale
- 1 pomodoro secco
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, lavati e sgocciolati
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di burro
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 50 g di mandorle pelate
- 3 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 30.8 g
- Vláknina
- 11.4 g
Alternativní recepty
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10min
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Polpettine di ceci
1 Std. 5 Min
Burger piselli e ricotta
35min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Svizzere vegetariane
1h 30 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1u. 20min
Burger in agrodolce
1h 10min
Polpette di fagioli e rosmarino
20min
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35min
Polpettone vegetariano
1h 30 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min