Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basi
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- ½ cucchiaino di timo secco
- 3 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugare
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di spinaci freschi
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate
- 4 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale
- 40 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di formaggio vegano
Crema di cavolfiore
- 400 g di cavolfiore a pezzi
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Tortino di lenticchie
50 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20 min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Svizzere vegan
1 Std.
Burger in agrodolce
1 godz. 10 min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 min
Falafel di fave e ceci
40 Min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min