Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gambi di sedano a tocchetti (1 cm)
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di gherigli di noci frantumati
- fette di pane integrale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1350.2 kJ / 322.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata alle nocciole
1 godz.
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Zuppa di pane nero
30 min
Vellutata fredda d'estate
1 godz.
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min