Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mattonelle di miglio
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carote, pelate e a julienne
- 300 g di miglio, sciacquato e ben scolato
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 cucchiaini di salsa di soia
- 60 g di acqua
- 500 g di ricotta, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Mousse di miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Svizzere vegan
1 Std.
Burger in agrodolce
1 Std. 10 Min
Minestra di miglio e filetti di gallinella
40 Min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Insalata di miglio e tonno
55min
Polpette di miglio con crema di fave
2 Std.